Az utóbbi években nagyon kedves szokássá nőtte ki magát az esküvő előtti save the date kártya küldése. Azon túl, hogy több okból is rendkívül hasznos, a leendő vendégeid is nagyon értékelni fogják a figyelmességedet. Az alábbiakban mindent megtudhatsz erről az apró, de fontos kis kedvességről.

Miért jó?           

A barátaid, és a családod értékelni fogják a figyelmességeteket, sőt így azt is tudni fogod, hogy kik azok a vendégek, akik valamilyen okból nem tudnak eljönni az esküvőtökre. Nagyszerű módja annak, hogy mindenki izgatott legyen az esküvődre készülve, mivel az esküvő korai szakaszában be tudtad vonni őket.

save the date kártya
Apró figyelmesség az esküvő előtt

Mikor küldd el őket?

Ez attól függ, hogy mikorra tűztétek ki az esküvő napját. Ha éppen nyárra, a nyaralási főszezonba akkor bizony érdemes a SAVE THE DATE kártyát tíz hónappal, vagy akár egy évvel hamarabb elküldeni.

save the date
Biztos fogod tudni kire számíthatsz a nagy napon

Kiknek küld el?

Azoknak, akiket biztos, hogy meg fogsz hívni az esküvőre. Ha vannak olyan ismerősök, akiket nem biztos, hogy megfogsz hívni, nekik ne küldj ilyen kártyát! Miért? Mert, aki megkapja a SAVE THE DATE kártyát, annak meghívót is kell küldened.

Online vagy postán?

A küldés mindkét formája megengedett. Ma már rengeteg lehetőség áll rendelkezésre, de azt azért ne feledd, nem mindenki ismeri ki magát a digitális világban. A nagyinak feltétlenül postán küldd el 🙂

save the date esküvőre
Ne felejtsd el időben elküldeni

Szükség van esküvői meghívó küldésre is?

Igen. A legjobb, ha személyesen viszitek el majd a meghívókat, két hónappal az esküvő előtt. A meghívón pedig már szerepel minden fontos információ, amit a SAVE THE DATE kártyák természetesen még nem tartalmaztak.

Ezek után Te sem mulasztod el kiküldeni ugye? 🙂

Üdv,

Gábor


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .