Kedves Látogató,
arra gondoltam, hogy mi lenne, ha itt az esküvőkről beszélgetnénk? Szerintem a blogolás az egyik legjobb formája, hogy megismerjétek milyen is vagyok valójában, mit gondolok az esküvőkről, a lagzikról vagy hogyan is képzelem el a Ti Napotokat. Abban hiszek, hogy ceremóniamestert, csak úgy érdemes választani, ha már sikerült kicsit megimerni a stílusát, a gondolatait, így könnyebben tudod majd elképzelni, hogy mit csinálna a Te esküvődön.
Hétről-hétre arra fogok majd törekedni, hogy minél jobban megismerj, megtudd hogyan is dolgozik egy ceremóniamester, milyen garanciát tudok adni, hogy Neked is tökéletes esküvőd legyen, és írásaimmal szeretnék segíteni egy picit a szervezésben is, hiszen túl azon, hogy az esküvőtök napját koordinálni szeretném, fontosnak tartom, hogy a felkészülési idő alatt is tanácsokkal és ötletekkel segítsem a Ti szervezéseteket.
Amennyiben írásaim és tanácsaim elnyerték a tetszésedet, megköszönöm, ha mással is megoszod és ajánlod ceremóniamesteri szolgáltatásaimat. Ha kérdésed vagy kérésed lenne, vagy úgy érzed valami fontosat kihagytam, akkor írj nekem emailt a gabor@eskuvomenedzser.com-ra vagy vedd fel velem a kapcsolatot elérhetőségeim egyikén.
Kellemes olvasást!
Üdv,
Gábor
Ajanlatot-kerek
  
orosz Gabor ceremoniamester