Kara imádni való levele:

Drága Gáborom!

Az alábbi sorokat azért írom Neked, mert szeretném megköszönni, amit értünk tettél a Nagy Napon, és az előtt.
Tudod, én nem voltam izgulós menyasszony, de az, hogy Te ott voltál nekünk, adott egy nélkülözhetetlen, plusz biztonság érzetet, amiért nagyon hálás vagyok.

Így, pár nappal az esküvő után a vendégek visszajelzése is az volt, amiért megbíztunk Téged: a talpig úriember hozzáállás, megjelenés, kisugárzás.

Az előzékenység, amivel támogattad nem csak a házasulandókat, hanem a vendégeket, emelte az esküvőnk fényét.

Egy szó, mint száz, köszönöm!

Nagy ölelés,
Kara

Fotó: Image&Art
Ruha: D’ Ange – Csikós Anikó

 

Bogi és Peti  gondolatai Debrecenből:

Drága Gábor,

Szívből köszönjük mi is, hogy mellettünk voltál ezen a fontos napon, azt hogy bármiben számíthattunk rád, és ennyire profin levezetted az esküvőt. Gyönyörűeket mondtál, és írtál is, amiért végtelenül hálásak vagyunk!

Mindenki csak elismerően nyilatkozott Rólad, és pár vendégnek már meg is adtuk az elérhetőségedet.

Tényleg úgy sikerült minden, ahogyan azt megálmodtuk és ebben nagyon nagy szereped volt.

Szívből köszönünk mindent, és mi is nagy szeretettel gondolunk Rád! 🙂

Bogi és Peti

Orosz Gábor ceremóniamester

Orsiék írták:

Kedves Gábor!

Elnézést,hogy csak most…természetesen nem feledkeztünk meg rólad, de amióta vissza jöttünk, nincs megállás. 

Most viszont szeretnénk köszönetet mondani,hogy ott voltál velünk életünk egyik legeszebb napján.

Nagyon profin kézben tartottál mindent, de efelől nem is voltunk kétségünk.

Már az első találkozás alkalmával biztosak voltunk abban,hogy Rád van szükségünk.

Nem csak egy profi ceremóniamestert, hanem egy fantasztikus embert is megismertünk.

Köszönjük a türelmedet és a segítségedet. ​

Mr&Mrs Berecz

Orosz Gábor ceremóniamester

 

 

Kata és Zsolti véleménye:

Kedves Gábor!

Bennünk egy pillanatra sem merült fel, hogy rosszul döntöttünk volna Veled kapcsolatban, iránymutatásoddal és számtalan tanácsoddal nagyon fontos részese voltál, hogy a mi szombatunk olyan fantasztikusan alakulhasson, amiért nem tudunk elég hálásak lenni Neked, mindent megtestesítettél, ami szerintünk egy tökéletes ceremóniamester ismérve!!

Mi szuperül éreztük magunkat, és mindenkitől pozitív visszajelzések jöttek, reméljük Te is jól érezted magad

Kata és Zsolti

 

Kriszti kedves sorai:

Nagyon aranyos vagy, köszönjük szépen a segítséget és a támogatást, csak ajánlani tudlak, jól éreztük magunkat és a buli is jól sikerült, a vendégek is nagyon elégedetten távoztak és ehhez mindenképp szükséges volt a közreműködésed!

Neked is minden szépet és jót, remélem még találkozunk!

Kriszti és Tomi

Berni és Bence:

Köszönjük Gábor!

Minden úgy volt ahogy elképzeltük és szerettük volna, és nagyon  megszerettünk téged:)

Nem is kívánhattunk volna jobb ceremóniamestert:)

Berni és Bence

Annamari és Csongor így látta:

Szeretnénk neked megköszönni a sok-sok segítséget, amit nyújtottál nekünk már az esküvőszervezés során is, de legfőképpen azt, hogy életünk legszebb napján rádbízhattuk magunkat és nem kellett azon izgulnunk, hogy mikor mi fog történni, hanem nyugodtan élvezhettük a pillanatot, anélkül hogy az óránkat lestük volna.

Köszönjük a sok odafigyelést és a törődést. Hálával tartozunk a sorsnak, hogy rád találtunk és köszönjük hogy hozzájárultál a tökéletes nagy napunkhoz. Mindörökké jó szívvel fogunk rád gondolni.
Annamari és Csongor

Móni és Gergő írta:

Kedves Gábor! 

Nehéz dolog megfogni a munkád mibenlétét, mert a Te hivatásod, pont olyan, melynek nehézségét csak akkor vesszük észre, ha nekünk, magunknak kell elvégeznünk. Szerencsénkre Te ott voltál, és láthatatlanul igazgattad a szálakat.
Ezzel a kis egyveleggel szeretnénk megköszönni, hogy Velünk voltál a NAGY napunkon.

Gergő és Móni

Anikó és Zalán kedves sorai Wales-ből:

Drága Gáborunk!
Egyszer majdnem kipihentük magunkat, azóta útrakeltünk, épp hazaértünk, és megint kezdhetjük elölről az egészet 😂

 Köszönjük, hogy velünk ünnepeltél és támaszunk voltál! Nagyon sokat jelentett! Sohasem feledünk, és remélem ha itt jársz meglátogatsz bennünket is, és sikerül otthon is találkoznunk majd!

 Öleléssel Anikó és Zalán! 😚

Orosz_Gabor_ceremoniamester

Kata És Ricsi mondták:

Szia! Nagyon-nagyon köszönjük a segítséget, minden tökéletes volt! Köszönjük, hogy mindent elintéztél és flottul mentek a dolgok. Örökre hálásak leszük! Köszönjük, hogy velünk ünnepeltél! 🙂

Nagyon jól érezte magát mindenki, és mi is!

Kata és Ricsi

Magdi és Ricsi így látta:

Kedves Gábor! Nagyon hálásak vagyunk,hogy mellettünk álltál az első perctől a legutolsóig.

Nélküled nem lett volna ilyen tökéletes a mi nagy napunk. Köszönjük a rengeteg türelmet,segítséget és a remek ötleteket. Kívánjuk,hogy még nagyon sokáig segíthesd a párokat a miénkhez hasonló álomszerű esküvők megszervezésében.

Orosz Gabor_ceremoniamester

Ági és Peti véleménye a munkámról:

Kedves Gábor!

Nagyon szépen köszönjük a kedves sorokat és különösképp a rengeteg segítséget, amit tőled kaptunk mind a szervezés időszakában, mind pedig a nagy napon!

Sokat jelentett számunkra, hogy bármilyen kérdéssel fordultunk hozzád, mindig készségesen segítettél nekünk, legyen szó az apró sütemények mennyiségéről, vagy éppen egy-egy szolgáltatóval történő egyeztetésről.

Mindennek meg is lett az eredménye, a nagy napon ugyanis minden remekül sikerült! Végig nagyon jól éreztük magunkat, és hála Neked nem kellett semmi miatt aggódnunk, mert mindent maximálisan kézben tartottál.

Már az első személyes találkozásunk alkalmával meggyőztél minket határozott fellépéseddel, felkészültségeddel, és a számunkra tökéletes esküvő igazolta is, hogy a lehető legjobban döntöttünk 🙂

Tényleg hálásak vagyunk Neked a rengeteg segítségért, figyelemért, és türelemért, amivel segítettél minket, és kívánjuk, hogy még nagyon sok párnak varázsold felejthetetlenné és gördülékennyé a nagy napját!

Még egyszer mindent nagyon köszönünk, és további sok sikert kívánunk Neked!

Peti és Ági
orosz Gábor ceremóniamester

Bia és Gabi így látták:

Kedves Gábor,

szeptember 3-án volt életünk legfontosabb napja. Esküvőnk szervezése közben folyamatosan ott álltál mellettünk, hasznos tanácsaidnak és ötleteidnek köszönhetően közösen létrehoztuk azt a fantasztikus eseményt, melyre életünk végéig különleges élményként tekintünk majd vissza.

Célunk egy, a „hagyományostól” eltérő, komolyabb esküvő volt, fontosnak tartottuk, hogy közös életünk, a mai kor ízlésének megfelelő legyen. A nemzetközi trendek ismeretének köszönhetően gyönyörű esküvőt szerveztél! Partner voltál a szolgáltatókkal való tárgyalásban, az italok és ételek kiválasztásában, minden apró részlet megszervezésében.

Ezúton is még egyszer köszönjük segítséged, és a továbbiakban is hasonlóan sikeres munkát kívánunk!

Üdvözlettel,

Bia és Gabi

Orosz Gábor esküvői ceremóniamester

Heni és Viktor írta:

Kedves Gábor!

Nagyon jól tudod, hogy rengeteg energiát fektettünk abba, hogy nemcsak saját magunknak, hanem a családunknak és barátainknak is emlékezetessé tegyük az esküvőnk napját! Azt hiszem kijelenthetjük, hogy sikerült, és tökéletes lett 2016. augusztus 13-a minden egyes perce! Köszönjük Neked, hogy segítettél azzá tenni, köszönjük, hogy bármikor számíthattunk Rád az előkészületek során, és természetesen a nagy napon is!

Jah, és köszönjük, hogy megnyerhettünk Téged az év elején! 🙂 Valóban ütős ajánlatot hirdettél!

Reméljük, hogy emlékezetessé tettük Számodra is az idei nyarat, és néha feleleveníted az emlékeket a videónkkal! 🙂
Sok sikert az életben és sok kihívást kívánunk Neked a leendő menyasszonyokkal! 🙂

Üdv, A Zsikla család

sorba rendezett autók

Gerda és Sanyi aranyos sorai:

Kedves Gábor!

Mi köszönjük neked a segítséget, higgadtságot, türelmet és hogy életünk eddigi legboldogabb napján nem csak velünk, hanem mellettünk is voltál. Minden tökéletes volt, pontosan úgy ahogyan azt év elején megálmodtuk magunknak és ebben neked is óriási szereped volt.

Nem tudjuk elégszer elmondani, hogy köszönjük és a továbbiakban sok sikert kívánunk neked, na meg hasonló felejthetetlen lagzikat!

Üdv, G&S

ceremóniamester énekel

Barbara és Feri írta:

Kedves Gábor,

Köszönjük, hogy szinte az utolsó pillanatban vállaltad, hogy mi leszünk az a pár, akiért lemondod az egyetlen szabad nyári hétvégéd és programod,

hogy számunkra tökéletessé tedd életünk egyik legemlékezetesebb napját.
A nagy napunk valóban emlékezetes lesz, a szó legjobb értelmében, és hálásak vagyunk, hogy ehhez hozzásegítettél minket, és minden úgy történt, ahogy történnie kellett, és úgy volt a legjobb. 🙂


Köszönjük azt is, hogy teljes mértékben partner voltál egy olyan lakodalom megvalósításában is, amelyben sok hagyománytól eltértünk és a saját elképzeléseinknek megfelelően alakult a nap és az este.


Örömteli volt a készülés és a megvalósulás is. 🙂


Kívánjuk neked, hogy még sok pár egybekelését tedd széppé és harmonikussá, és olyan lagzikat, amelyek számodra is örömet okoznak! 🙂

Szeretettel,
Barbara és Feri”

esküvői torta

Lívia és Zoli levele:

Kedves Gábor!

Nem is tudom hol kezdjem…köszönjük Neked, hogy velünk voltál életünk egyik legszebb napján. Köszönjük a szervezést, figyelmet, türelmet, segítséget, kedvességet.

Kívánom, hogy ceremóniamesterként még sok menyasszony és vőlegény nagy napján legyél jelen és segítsd őket is, hogy amit megálmodtak, az valóság legyen. 🙂

Köszönettel: Lívia&Zoli

ceremóniamester beszéd

 

Annet és Dani kedves sorai:

Szia Gábor!

Mi is örülünk, hogy ilyen jól sikerült minden, a visszajelzések alapján is mindenkinek tetszett a buli és mi is elégedettek voltunk a menetével is és a segítségedet is köszönjük szépen! 

Reméljük találkozunk még másik hasonlóan szuper buliban….bár ilyen szuper úgy sem lesz még egy, mert ez a mi bulink volt 😉

Köszi

Anett és Dani

nyitótánc próba

Balázs és Natashia írta:

“Mi is nagyon köszönjük Neked az egész napot!! Tudom, hogy nem volt egyszerű ilyen gyorsan ilyen sok dolgot elintézni, minden tiszteletünk a Tiéd, hogy ez Neked sikerült!

Még egyszer nagyon köszönjük és mindenképpen maradjunk kapcsolatban!

Üdvözlettel,

Balázs és Natashia”

Balázs és Natashia esküvője a januári tavaszban

2015. december 31. Colosseum Hotel Mórahalom, Szilveszteri gála

ceremóniamester_szilveszter
A mórahalmi Colosseum Hotelben

“Kedves Gábor,

Az este nagyon jól sikerült, a vendégeink – legalábbis amit nekünk mondtak aznap és másnap – nagyon jól érezték magukat.
A munkádat köszönöm, szerintem szükséges egy ilyen esténél, hogy legyen, aki összefogja a történéseket…… “

 

Andrea Szegedről:

“Szia Gábor,

az hogy lehet, hogy némi kétellyel mentem el a találkozónkra, de kb. 5 perc után megnyugodtam és tudtam, hogy jó helyen vagyok ? 🙂 Köszönöm a remek beszélgetést, mostmár biztosan tudom, hogy az a májusi szombatom nyugodtan fog telni és tényleg csak magamra és a bulira fogok tudni figyelni….”

Lívia Makóról:

“Kedves Gábor!

Sikerült lefoglalnom tegnap a ……. panziót 2016. július 16-ra, tehát ott tartanánk az esküvőt és a lakodalmat is. Egyúttal szeretnélek felkérni, hogy legyél az esküvőmenedzserünk, valamint, hogy minden fontos dologban és előkészületben segítsd a munkámat a nagy nap végéig. 🙂 “