A díszzsebkendő viselése a mai napig hordoz magában egy olyan esszenciális töltetet, ami a klasszikus gentleman világát idézi – sokszor modern köntösben. 

Sok férfi nem veszi a fáradtságot, hogy betűzzön egy díszzsebkendőt, holott rengeteget ad hozzá az aznapi megjelenéshez. A zsebkendő viselésének nincsenek különösebb szabályai, talán azt az egyet érdemes megemlíteni, hogy nem ajánlott a kompakt, előre szettben gyártott darabok viselése.

image

A díszzsebkendő adjon hozzá a megjelenéshez, ne elvegyen belőle. Igazíthatjuk a díszzsebkendő színét a zokni, az ing vagy a nyakkendő színéhez.

image

A fehér díszzsebkendő a kedvencem, mely egyszerre árulkodik a stílusosságról, a magabiztosságról. Ha kell megbújik, ha kell rikítóan hívja fel magára a figyelmet. A formális öltözékek kötelező kelléke, de egy nyári zakó, pólóval való viselése mellé is elengedhetetlen kiegészítő ez az örök darab, mely egyszerűségével emeli meg az öltözetet és ad saját allűrt a viselőjének.

image

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..