ceremóniamester beszéd

Csak ceremóniamesterként dolgozol vagy vőfélyként is?

Csak ceremóniamesterként. Nem vőfély akartam lenni, hanem egy elegáns, stílusos szakember, aki rutinosan koordinálja az egész napot, és mindent megold, ezzel garantálva az esküvő sikerességét, és árban is kedvező.

Hányszor találkozunk az esküvő előtt?

Ahányszor csak akarod, mert hiszem, hogy a személyes kapcsolattartásnál nincs fontosabb a világon. Szóval, amikor csak akarjátok.

Az mit jelent, hogy végig fogod a kezünket?

Az első találkozástól minden pillanatban figyelek Rátok és Veletek vagyok. Ha szeretnétek, segítek a szolgáltatók kiválasztásában, ha szeretnétek, együtt állítjuk ki az esküvői menüt és gondolkodhatunk közösen a dekoráció színéről is vagy éppen beszélhetünk az öltönyökről is.

Emailben is adsz konkrét árat?

Igen, nem árulok zsákbamacskát, az első pillanatban tudni fogod, hogy mi és mennyibe fog kerülni. Úgy gondolom, ez mindenki munkáját nagyban fogja könnyíteni.

A drága ceremóniamesterek közé tartozol?

Attól függ kinek mi a drága. Inkább úgy fogalmazok, hogy ár/érték arányban szerintem jó vagyok. Árak tekintetében nem tartozom a felső kategóriába, viszont amit nyújtok Neked abban igen.

Ajanlatot-kerek

Ha kevesebb a létszám, olcsóbb az ár is?

Ha kevesebben utaznak a buszon, amire felszállsz olcsóbb a menetjegy? Vagy ugyanannyi az ára? Na, ugye 🙂

Szoktál játékokat csinálni?

Természetesen igen, de a tojásgörgetős és ehhez hasonló „finomságok” nagyon távol állnak tőlem. Azt gondolom, hogy lehet az est folyamán olyan programokat kitalálni, amik elég interaktívak és élvezhetők, és persze nem döngölik a földbe az ifjú párt.

Meddig maradsz velünk?

Egy biztos: nem lépek le fél egy után, azt gondolom, hogy még akkor is szükség lehet rám, ha már csak a buli megy. Először érkezem és utoljára megyek el. Szerintem ez így helyes.

Hol laksz? Csak a lakóhelyed környékén dolgozol?

Szegeden élek, és imádom ezt a nagyszerű várost, mely az év minden szakában pezseg. Természtesen nem csak Szegeden vállalok esküvőket – bár a Dóm valóban varázslatos helyszín – , azt gondolom a mai világban már a távolság nem lehet akadály, így Soprontól-Záhonyig, vagy éppen Komáromtól-Gyuláig vállalok felkéréseket.

Van olyan esküvő, amit nem vállalsz el?

Igen, akadt már erre is példa. Nem öltözöm népies ruhákba és nem szedem mondandómat rímes versikékbe. Ha ilyen esküvőt szeretnétek, akkor nem én vagyok az emberetek. Egyébként határ a csillagos ég.

Hogyan öltözik egy ceremóniamester?

Sötét öltöny és fehér ing, de külön kérésre természetesen szmokingban jelenek meg. A mondandómon kívül szeretek a megjelenésemmel is kommunikálni, nálam az esztétikai profizmus éppen annyira fontos, mint a szakmai.

Esküvőkön kívül szoktál más rendezvényeket is vállalni?

Igen, örömmel vállalok egyéb családi rendezvényeket is. Koordináltam már keresztelőt és szülinapi meglepetés-bulit is. Arra is volt példa, hogy műsorvezető voltam egy nagyváros rendezvényén is.

Van referencia videód?

Nincs, és nem is nagyon szeretnék. Azt gondolom, hogy nincs két egyforma esküvő , nincs két egyforma szituáció és nincs két egyforma násznép sem. Azt gondolom, hogy egy rövid, vágott film nem tudja visszaadni tökéletesen azt amit csinálok. HA találkozunk látni fogsz, látod, hogy beszélek, milyen a nonverbális kommunikációm és hogyan kommunikálok az öltözködésemmel.

Ajanlatot-kerek