Az esküvő. Egy nap melyről minden lány már egészen kicsi kora óta álmodik. A leendő menyasszonyok bizony minden praktikát bevetnek, hogy életük legjobb formáját mutassák a nagy napon. Csinosak, szépek és emlékezetesek akarnak lenni. Melyik menyasszony az, aki nem szeretne igéző tekinteteket. Erre a mai korban már rengeteg megoldás létezik. Erről beszélgettem Vass Renivel, a makói ArtDeco szalon kozmetikusával és szempilla- stylist-jával, aki kilenc éve imádattal hódol a szakmájának, akinek a hobbija a szakmája és épp olyan szenvedéllyel szeretni, mint a kezdetek kezdetén.

Stylist, menyasszonyi stylist az ok, de hogyan lettél Te szempilla-stylist?

Két évvel ez elött egy kedves vendégem sokszori unszolására döntöttem úgy, hogy megnézem mi is ez. Néhány nap kutakodás után felkerestem a szakma egy jeles képviselőjét és az ő tanfolyamukon sajátítottam el az alapokat, melyek tényleg hasznosnak bizonyultak az első időszakban. Az eltelt bő két évben folyamatosan képeztem magam, rendszeresn részt veszek különböző workshopokon, igyekszem mindig napraksz lenni. Ez a szakma is olyan, mint a többi: folyamatos az innováció, és az újdonságok.

Mit jelnet a szempilla hosszabbítás napjainkban?

Nagyon sok cég, műszempilla, műszempillahosszabbítási technika áll rendelkezésünkre,amely manapság szinte minden kívánságnak eleget tudunk tenni! De nézzünk néhány példát:

-1D -klasszikus szempilla hosszabbítás-1db saját pillára 1db műszempilla kerűl aplikálásra, mely körülbelül 200-250 szempillát fog jelenteni, ez az alapja a hosszabbításnak

-2D -duplázási technika-1db saját pillára 2db  műszempilla kerül felhelyezésre, mely értelemszerűen 3-400 szép pillát fog jelenteni.

-3D -6Dig volume lashes technikáról beszélünk, melyet inkább azon vendégeimnek szoktam javasolni, akik kisebb szempillákkal rendelkeznek, de szeretnének sűrű és természetes hatást elérni.

Természetesen a fenteiket a teljesség igénye nélkül mondtam, ezer szó, ezer mondat kevés lenne, hogy ezt a csodás szakmát és kihívást bemutassam. Természetesen minden kérdésre örömmel válaszolok.

vass reni
Mindent a szempilla hosszabbításról

Kinek szoktad ajánlani ezt a fajta szépészeti beavatkozást? Gondolom akad olyan menyasszony is, akinek nincs szüksége a mesterséges szempillákra.

Természetesen van olyan, akit a sors azzal a szerencsével és adottsággal áldott meg, hogy nem igényel ilyen “beavatkozást”, de a hölgyek többsége bizony ragaszkodik hozzá. Ki az, aki nem szeretne, dúsabb, íveltebb szempillát…

A másik nagy előnye, hogy a reggeli sminkelés előtt is elképesztően csábos a hölgyek tekintete, ha dúsabb a pillájuk. Ez persze igaz a nap többi szakára is, hiszen a dúsításnak köszönhetően a tekintetünk sokkal kifejezőbb.  A luxus szempillahosszabbítás lényege,hogy  természetes és sűrű  pillasor legyen miközben kihangsúlyozzuk a természetes szépséget!

Vass Reni

A szempilla hosszabbítás mellet azt lehet mondani, hogy az alkalmi sminkek készítése is igazi szakterületed. Mit érdemes tudni az esküvői sminkekről?

Az esküvő életünk egyik  legszebb és legkülönlegesebb napja,melynek a külső összhatás tekintetében is meg kell mutakoznia.A mennnyasszony finom eleganciát kell hogy sugalljon így egy szépítő jellegű sminkre van szükség,mely segítségével a legszebb oldalunkat mutathatjuk meg a nagy napon! Legjobb, ha szakemberre bízzuk a smink elkészítését hisz nem egy egyszerű nappali sminkről van szó.A nap elején felvitt sminknek ugyanis mind a nappali,mind az esti fényviszonyokhoz is alkalmazkodnia kell,mindemellett a fotókon is jól kell mutatnia.

Az esküvői smink stílusban egy összetett műfaj,mely a nappali és a  glamour smink között képez átmenetet.Gondoljunk csak bele, a völegény sem egy másik nőt akar látni a nagy napon,hanem azt a nőt,akit minden reggel megpillant maga mellett az ágyban.Igy hát a mennyasszonyi smink lényege csupán a szépség kiemelése.

Tehát mire is kell figyelni?

Legyen a sminked természetes időtálló és legyél benne gyönyörű. Esküvőre praktikus a szemhangsúlyos smink amely kiemeli a gyönyörű tekintetet. A szemek sminkjének színvilágjában a földszínek, a rózsaszín, a lilás árnyalatok vegyítve nagyon kellemes összhatást eredményeznek, mindehhez viselhetünk erőteljesebb kontúrt, tusvonalat! A műszempilla is népszerű ha mennyaszzonyi sminkről van szó, a tincses szempilla mellett, az épített műszempilla reneszánszát éli.

Az ajkak tekintetében érdemes a kényelemre törekedni hisz a nagy napon ez a sminkfolyamat amelyet többször célszerű újra igazítani, tanácsos natúrabb színeket használni, semmi túlzás hisz ez a nap smink tekintetében a kényelemről szól,sok mindenre oda kell figyelni,ilyenkor a vörös-piros rúzst inkabb mellőzzük. Legtöbb esetben a ruha világos, fehér vagy ekrü színű, estlegesen a virágcsokor színvilágát bele építhetjük a sminkbe amely csodás összhangot biztosíthat viselőjének.

Amennyiben megfogadjuk ezeket a hasznos tanácsokat praktikákat, garantáltan jól fogjuk érezni magunkat a bőrünkben a nagy napon és feszengés nélkül, jó hangulatban de mégis gyönyörűen ünnepelhetjük életünk egyik legszebb napját.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .