A nyári forróságban egy igazi oázis Szeged új csodája, a J’adore Les Roses. A helyiségbe lépve valósággal lenyűgöz az impozáns környezet és a csodás illatok. Zsófi és Laci kedvesen és mosolygósan fogad, miközben jeges limonádéval kínálnak, már el is kezdik mesébe illő történetüket.

J’adore Les Roses, azaz imádom a rózsákat. Aki a virágot szereti… szól a mindig igaz idézet. Honnan jött az ötlet, hogy megnyissátok ezt a csodás üzletet? Miért esett erre a névre a választás?

A francia nyelv szerintünk egy nagyon elegáns és az üzletünkhöz méltó nyelvű nevet szerettünk volna választani, és így esett erre a kis mondatra a választásunk. Honnan az ötlet? Azt gondolom, hogy nem csak Szegednek, hanem a Dél-Alföldnek is nagy szüksége van egy ilyen jellegű szolgáltatásra, ezért mertünk nagyot álmodni, és azt gondolom – az első benyomások alapján- hogy remek döntés volt.

virágcsodák Szegeden
Elegancia és merészség

Mitől vagytok Ti mások, miben különböztök a többi klasszikusnak mondható virágüzlettől?

Próbálunk valami újat, valami egészen különlegeset. A klasszikus virágkötészeti megoldások helyett inkább mást választottunk. Persze a hagyományos csokrok mellett mi a boxokat részesítjük előnyben, azt gondoljuk, hogy ez a fajta megoldás sokkal exkluzívabb. A virágok mellett, kézzel készített ékszerek, prémium minőségű italok is megtalálhatóak az üzletben. Nagy hangsúlyt fektetünk a minőségi magyar borokra is, melyeket különleges borkóstolók alkalmával mutatunk majd be.

Körbe nézve itt nálatok sok-sok úgynevezett virágboxot látunk. Ez a fajta csomagolás teszi egyedivé a szolgáltatásitokat?

Pontosan. Ezek a dobozok attól is különlegesek, hogy minden egyes darab kézzel készült, és még hasonló boxokkal sem lehet találkozni a környéken. Úgy gondoljuk, hogy ezzel egy nagy-nagy űrt próbálunk betölteni, bízva mindenki megelégedésében.

csodás rózsák Szegeden
Zsófi munka közben

Igaz, hogy imádjuk a rózsát, de más virág is van a portfóliótokban? Milyen szolgáltatásokkal várjátok a betérőket?

Elsősorban a rózsák teszik ki a kínálatunk nagy részét, ami természetesen nem azt jelenti, hogy nem veszünk figyelembe egyedi igényeket. Amennyiben a vásárló más virágból szeretne egy kompozíciót, abban az esetben Zsófi örömmel áll a rendelkezésére. A virágok mellett pedig a korábbi prémium minőségű termékeket tudjuk még kínálni a hozzánk betérőknek.

Milyen különlegességgel készültök a házasulandóknak?

Az esküvő egy nagyon komplex dolog, ami sok-sok szeretetet és figyelmet igényel mindenki részéről. A csodás virágokon kívül vállaljuk a rendezvények helyszínének teljes körű dekorációs feladatait, egyedi köszönőajándékok készítését, beszerzését, az örömszülőknek szánt virágok megkomponálását, valamint exkluzív autónk bérbeadását.

csodás rózsák Szegeden
A csodás virágok mellett kiváló borokat is kínálnak

Végül: mit üzennétek a leendő ügyfeleiteknek, vásárlóitoknak?

Először is azt, hogy ne gondolják azt, hogy az igényesség magas árral párosul. Abban hiszünk, hogy a minőségi szolgáltatás mindenkinek jár, nálunk mindenkire van idő, mindenki egyedi igényeit figyelembe vesszük. Ahogy mondani szoktuk: A csodát azonnal teljesítjük, a lehetetlenre egy picit várni kell.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..